Om MiQuotes.com

Dette er en blogg som handler om den store boligdrømmen. Jeg er en ung mann som ønsker å kjøpe min første bolig. Dessverre har jeg ingen kausjonist, og det er ikke lett å få lån med bare en inntekt. Likevel har jeg bestemt meg for å gjøre alt jeg kan for å få innvilget et boliglån.

Jeg lar meg ikke stoppe av at det tar lang tid, og er villig til å ofre mye for å realisere denne drømmen. På min blogg kan du følge hvert eneste steg på veien mot et fremtidig boligkjøp. Jeg har lært meg å redusere utgiftene mine slik at jeg kan spare mer. Som et resultat av dette kommer jeg stadig nærmere den nødvendige egenkapitalen. Denne prosessen har lært meg en god del om hvordan man kan få mye ut av lite penger. Nå vil jeg dele noen av mine beste tips og triks her på bloggen. Jeg håper andre lar seg oppmuntre, og ser at det er mulig å realisere drømmen om egen bolig.